Afspraakjes maken

Alweer een tijdje geleden raakte ik aan de klets met een van mijn beste vriendinnen op facebook die momenteel in Italië woont. We kletsen heel wat af, over van alles en nog wat. Aangezien ik na mijn verloving opnieuw en plots vrijgezel werd, stelde zij mij voor aan een Belgische man die ook bij haar in de flat woont. We zouden zoveel gemeen hebben! Normaal ben ik niet zo van het koppelen, maar ben wel altijd in voor een lolletje. Dus, vriendverzoek verzonden en geaccepteerd. Natuurlijk had ik er niet al te veel vertrouwen in, maar ach, wat kan er nou gebeuren?

Is hij wel wie hij zegt dat hij is?

Iedereen kan zich anders voordoen op het internet. Het is een vreemd en soms ook gevaarlijk media. Daarom ging ik voorzichtig en toch ook nieuwsgierig aan het werk. Eerst maar eens een beetje de normale informatie uitwisselen. Wie ben je, waar woon je, wat zijn je hobby’s. Ik moet eerlijk zeggen, in ons eerste contact klikte het meteen! Hij schijnt niet alleen dezelfde passies in het leven te hebben als mij (dieren, buiten zijn, reizen) maar ook nog eens een gezonde dosis humor! Mijn vriendin had helemaal gelijk, we kunnen het enorm goed met elkaar vinden…op internet dan. Zelfs zo goed dat we nu dagelijks videochatten, en ik moet bekennen, urenlang! We kijken samen naar programma’s op tv, sturen elkaar filmpjes, documentaires en lezen s ‘ochtends samen de krant. Het is erg gezellig, zo met een vriend op afstand! We grappen er samen vaak over dat we de ideale verhouding hebben. Hebben we geen zin in elkaar, dan ga je gewoon offline. Geen controle, geen verwijtende blikken, alleen maar leuk.

Ai!!! Hij wil langskomen!

We zijn nu 2 maanden verder. Onze facebook videochat verhouding is echt geweldig! Maar nu kwam die sufferd met het idee dat het toch wel leuk zou zijn om elkaar eens in het echt te zien. Om eerlijk te zeggen, ik ben doodzenuwachtig. Wat als het allemaal zwaar tegenvalt? Wat als hij zwaar tegenvalt? Of misschien vindt hij mij in het echt helemaal niet leuk. Wordt vervolgt!! slik. Hopelijk wordt het een gezellige winter in Holtien! (knipoog)